رابطه آموزش پایتون با میلیونر شدن
سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما کاربران عزیز خانه ی پایتون، در کنار شما هستیم با دیگر مقالات آموزش پایتون و جذاب در حوزه برنامه نویسی پایتون امیدوارم لذت کامل را از این مقاله ببرید.
خلاصه مقاله: در این مقاله قصد داریم تا رابطه یک برنامه نویس در حوزه پایتون با دیگر برنامه نویسان در حوزه های مختلف برنامه نویسی را برسی کنیم و ببینیم که در آمد کسی که آموزش پایتون را جز اولویت های خود قرار میدهد نسبت به سایر برنامه نویسان، می تواند تا چقدر به جنبه های موفق شغلی و درآمدی برسد، پس برای دانستن این موضوع با خانه پایتون همراه باشید.
حوزه های مختلف برنامه نویسی در پایتون کدامند؟
شاید این برای کسانی که آموزش مقدماتی پایتون را مشاهده کرده اند و یا در صدد دیدن آموزش پایتون هستند جای سوال باشد که آیا بعد از یادگیری پایتون در چه شاخه هایی می توانند فعالیت کنند؟
در چه حوزه هایی از برنامه نویسی می توانند حرفی برای گفتن داشته باشند؟
در چه حوزه های پر درآمد برنامه نویسی، می توانند کسب در آمد کنند؟
آیا با انتخاب زبان پایتون میتوانند به کسب در آمد میلیونی برسند یا خیر؟
آیا پایتون جای پیشرفت دارد ؟ ارزش وقت تلف کردن دارد که به شماهده دوره های آموزشی این زبان بپردازیم؟
شاید خیلی از این دسته از سوالات در ذهن قشنگ یکا یک شما نقش گرفته باشد ولی ما اینجا هستیم تا به تمامی سوالات شما پاسخ بدهیم.
اگر کسی از شما پرسید که پایتون در کجا استفاده می شود با صراحت بگویید در همه جا!!!
بله در همه چا استفاده می شود.
پایتون یک زبان بسیار راحت و اسکریپتی است که شما را در نوشتن کد های جادویی و قدرتمند کمک میکند، به نظر شما چه کسی میتوانند از شیرینی این زبان دست بکشد؟
شاید کسی که از شیرینی خوشش نمی آید!!!
بله آن دسته از افراد نیز وجود دارند که سختی کدنویسی و نبودن ابزار و قدرت را به جان و دل میخرند تا ثابت کنند که زبان برنامه نویسی خودشان از همه بهتر است و از روی تعصب دست به refresh و به روز رسانی خود نمی زنند، به خود این سختی را نمی دهند که مدتی از وقت خود را صرف آموزش پایتون و یادگیری این زبان کنند.
خب از بحث اصلی دور نشویم بحث ما این بود که زبان برنامه نویسی پایتون در چه حوزه هایی کاربرد دارد و برنامه نویسان خودش را چطوری به کسب در آمد میلیونی هدایت میکند.
آیا میدانید از پایتون در همه جا استفاده می شود؟
به نظر شما نقطه اشتراک یوتیوب، کورا، اینستاگرام، ردیت و دراپباکس چیست؟ بله. درست حدس زدید. همهی آنها با پایتون نوشته شدهاند. حتی با اینکه (HTML) و (JavaScript) زبانهای اصلی توسعهی وب در فرانتاند هستند. حالا به لطف فریمورک (Django)، پایتون یکی از پرکاربردترین زبانهای برنامهنویسی در بخش بکاند است.
پایتون در بخش تحلیل دادهها بسیار قدرتمند است و در حال رقابت با متلب و دیگر زبانهای مشابه است. اما پایتون بیشتر ترجیح داده میشود. چرا که نه تنها به کتابخانههایی چون Pandas ،Numpy و SciPy دسترسی دارد، بلکه بهتر و تمیز تر است، طراحی بهتری دارد، پشتیبانی خوبی از دیکشنریها ارائه میکند و رایگان و منبع باز است.
کاربرد پایتون در دنیای بی حد و مرز اینترنت
زمانی کع حرف از طراحی و توسعه سایت و توسعه وب میشود، احتمالا فکر بعضی از افراد به سمت ASP یا PHP میرود. البته چیز عجیبی هم نیست، چون بسیاری از سایتهای مطرح با این دو زبان برنامه نویسی نوشته شدهاند. اما با گذشت زمان پایتون هم در وب توانایی های خود را به خوبی نشان داد و در ساخت برنامه های تحت وب به کار گرفته شد. مخصوصا از زمانی که فریم ورک های آن در زمینه طراحی وب روی کار آمدند. فریم ورکهای مطرحی مثل Django و میکروفریمورکهایی مثل Flask در محبوبیت پایتون نقش مهمی ایفا کردند. خیلی از افراد، پایتون را یاد میگیرند تا زودتر سراغ این فریم ورک ها بروند. در حال حاضر Django ششمین فریم ورک محبوب دنیا برای ساخت سایت است و پروژه های بزرگی با آن پیادهسازی شدهاند. سایتهای موفقی مثل اینستاگرام، ناسا، پینترست و غیره از Django استفاده میکنند.
بیشتر تکنولوژی ها و فریم ورک های پایتون مثل جنگو از الگوی طراحی MVC پشتیبانی میکنند و این مزیت مهمی برای طراحی صفحات وب است. زیرا MVC یک استاندارد شناخته شده بین برنامه نویسان است. همینطور پایتون از شیء گرایی پشتیانی کرده و طراحی سیستم های بزرگ و پیچیده را راحت تر میکند. پایتون به طور پیشفرض برای کار با داده ها و ایجاد تغییر در آنها از پایگاه داده SQLite استفاده میکند. ماژول sqlite3 توانست این دیتابیس را با پایتون ادغام کند و برای پروژه های کوچک تا متوسط انتخاب ایده آلی به حساب میآید. هر چند برای کار با پایگاه داده هایی مثل MySQL یا MongoDB هم راه هایی وجود دارد.
پایتون یاد بگیری سلطان هکرا میشی
زبان برنامه نویسی پایتون در کنار همه ی خوبی هایی که دارد، میتواند ترسناک و خیلی جذاب نیز باشد. چون وقتی حرف از هک و نفود در سیستم ها میشود، پایتون حرف های زیادی دارد. هکران دانش زیادی در علوم رایانه دارند و معمولا با شاخه های مختلف کامپیوتر آشنا هستند. آنها به کمک برنامه نویسی میتوانند ابزارهای موردنیاز خودشان را بنویسند و چه زبانی بهتر از پایتون میتواند درهای ممنوعه را به روی آنها باز کند؟
کاربرد پایتون در هک به علت بازدهی بالایی است که این زبان اسکریپتی در ساخت برنامه های کوچک دارد و به همین دلیل است که هکرهای حرفهای تسلط بسیار خوبی بر پایتون دارند. تا اینجای مطلب چند بار درباره کتابخانه های پایتون صحبت کردیم. دلیل آن اهمیت بسیار زیاد این کتابخانه ها است. این زبان در شبکه و تست نفوذ کتابخانه های مختلفی مثل NetworkX ،NAPALM و Pulsar دارد. اگر سری به گیت هاب بزنیم، تعداد زیادی ابزار تست نفوذ و هک را میبینیم که با این زبان برنامه نویسی نوشته شدهاند.
برای درک عمیق تر مفاهیم پایتون و اینکه اگر شرایط مالی خوبی ندارید، لازم دانستم یک دوره رایگان و کاربردی آموزش پایتون را به شما معرفی کنم که مطمئن هستم از دیدن این دوره بنده را دعا میکنید.
https://darsman.com/courses/python-basic-tutorials
روی لینک کلیک کنید و در سایت مربوطه ثبت نام کنید و بعد صاحب یک دوره جذاب با چاشنی رایگان بودن بشوید.
با خانه ی پایتون همراه باشید تا دنیای برنامه نویسی پایتون را بیشتر بشناسید.
<a href="https://zangulepa.ir">زنگوله پا</a>